lørdag 2. oktober 2010

Min kreative hule

Her er hobbyrommet mitt. Endelig har jeg fått tid til å rydde og organisere litt her inne. For det meste flyter pulten av stoff, ark, bøker og det tar tid å rydde. Nå har jeg fått opp en hylle og er ferdig med oppslagstavlen min. Det er så deilig når ting har en fast plass. 




 Denne fantastiske retroskittentøyskorgen har jeg arvet etter Hr Lykkeligs bestemor. Den brukes nå til restestoff og avklippene mine. 

I dag i posten kom det en pakke med retrotapet fra Gasellenes bloggshop som jeg hadde bestilt. Bestillingen kom super fort og tapetene er helt nydelige. Dere burde ta en titt.

Nå har jeg en date med symaskinen. Jeg begynner å bli friskere og håper bare at dagen i morgen vil gjøre susen. Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått, det gjør så godt når formen ikke er på topp. Ønsker alle en fantastisk lørdag.

6 kommentarer:

BlandetLoft sa...

Åh så fint, herlig og sjarmerende :-)

Bournonville sa...

så fint det er blevet, er vild med dine mormor skåle du har bånd og småting i... det giver lige det der ekstra.

Kh sara

Sukkertøy for øyet sa...

..Jeg elsker det kreative hjørnet ditt..
Helt etter mitt hjerte..

Super kult å ha tapetprøver ol. fremme.. Gir en veldig energisk og personlig stemning synes jeg :)

Elsker den vesle ugla di på oppslagstavla..
SØØØØT :)

Kjempe herlig innlegg.

Takk for inspirasjon og for at du deler med oss.

klem Ida Susanne

PillePalle sa...

Hei! Bare digger sånne hobbyhjørner. Det ble kjempefint. Godt å ha et sånt underlag - jeg har ingen :) Oppslagstavla liker jeg veldig godt. Klem fra PiPa

ABE sa...

Så utrolig flott det så ut.

Bråkmakergata sa...

For et kjempefint hobbyrom! Så mange fine stoffer og papirruller!! :) kan tenke meg at kreativiteten får vokse der! Klem Bente