mandag 16. januar 2012

Retrolappepute salg

Sylysten resulterte i 8 puter og 2 babytepper. Teppene skal lillegutt i magen få, men putene er det første man til mølla her på bloggen. Putene passer til 50x50 puter og alle er forskjellige. Litt retostoff fra København og litt jeg har vært heldig og kapret her hjemme. Putene koster 270 kr + 27 kr i frakt. Send meg en mail på frubordvik@gmail.com hvis det er noe som falt i smak og husk å skriv nummeret på puta. ( Ser at nummerne på putene blir litt forskjøvet i forhåndsvisningen, håper dere ser hvilket nr som hører til de forskjellige putene).

            Nr. 1                                                                           Nr. 2

            Nr. 3                                                                            Nr. 4

            Nr. 5                                                                         Nr. 6

            Nr. 7                                                                           Nr. 8


Klem fra meg

fredag 13. januar 2012

Sylyst

Godt nyttår alle sammen. Med et nytt spennende år foran oss har endelig sylysten også kommet tilbake. Men så er det jo sånn at jeg kanskje har nok putetrekk i skapet allerede, derfor har jeg benyttet meg av sylysten og kommer til å legge ut flere putetrekk til salgs her på bloggen forhåpentligvis i løpet av helgen.


En liten smakebit av putene jeg syr. Det er noen skikkelige fargerike puter som gjør at man lengter etter vår og sommer. Etter jul nå er det jo deilig å inrede med friske farger så blir ikke mørketiden så lang.


Vi holder ellers på å klargjøre barnerommet og mannen i huset har malt vuggen som han brukte da han var liten. Den ble helt perfekt, dere skal få se den etterhvert.


Ønsker alle en super helg.