søndag 27. november 2011

1. advent

Vi startet dagen med en god froskost og tente det første adventslyset, nå har nedtellingen begynt. I fjord hadde vi masse snø på denne tiden og julestemningen var til å ta og føle på helt fra slutten av oktober. Nå pisker vinden på utsiden og det er riktig så surt, men men inne kan man hvertfall kose seg og forberede seg til julen.


Tenkte det var greit med et lite gjennsyn med stuen. Sist jeg viste den fram hadde vi ommøblert. Det tok ikke mange dager før vi flyttet rundt på tingene igjen. Det var gøy så lenge det varte, men har nok funnet ut at stuen er finest sånn som den er nå. 


Hadde jeg hatt KJEMPE stor tomt og hage skulle et lerketre fått lov til å pryde det ene hjørnet. Da kunne jeg plukket inn så mye lerk jeg ville. Men med en liten hageflekk i et byggefelt så hadde nok ikke det slått så bra an. Foreløpig er de lekegreinene jeg har fra Sandnes, har spart på dem for jeg har enda ikke funnet et tre til å plukke av her i Kristiansand.





På stoff og stil har de endelig fått trykknapper. Så fredagskvelden gikk til å prøve ut forskjellige stoffer for å se hva som gjorde seg best på en liten knapp. Fant nok ut at det meste av retrostoffene jeg har har får store trykk så det ble finset med nyere stoffer. Kan anbefales som tidsfordriv på kveldene.

Utrolig kjekt at så mange enda følger meg og legger igjen kommentarer. Ønsker dere alle en strålenede søndag.

fredag 25. november 2011

Hei igjen

Guri malla som månedene flyr, og det ble plutselig en veldig lang bloggpause. Jeg kommer nok innom av og til, men ikke like hyppig som før. Grunnen: Jeg skal bli MAMMA. Snart 23 uker på vei, den voksende magen og de små sparkene tar det meste av min oppmerksomhet for tiden. I tillegg har vi fikset opp to bad og holder nå på med barnerommet.






I går ble kjøkkenet klargjort til helgen og første advent. Kjøkkenet trengte en skikkelig vask etter at mamma og jeg bakte lefser, faltbørd og potetkaker på onsdag.  Litt lilla må til i advent, men jeg er gladest i å ha det hvitt og lyst fram mot julen. Nissene får vente i eskene en liten stund til før de får komme fram. Men i år kan jeg bare ikke vente til jul.







Dere skjønner vel ut i fra tøyet her at det blir en liten gutt. Har begynt å handle inn litt og vi har oppdatert bilen fra tre dørere til fem (fant ut det var praktisk med baby på vei) hehe.


Håper alle der ute har det bra. 
Plutselig så er jeg her igjen.

Klemmer