mandag 18. juli 2011

To nyinnflyttere fra Hay


Det blir mange innlegg om bryllupsgaver, men vi får så utrolig mye fint. To av dem MÅ jeg bare vise dere, lounge stolen fra hay og settehylle i pleksiglass fra samme merke. Bildene er litt mørke, finner ikke alltid det riktige lyset når jeg tar bilde.


Stolen er en fin kontrast i stuen, den røffer stilen litt opp. Den er overraskende god å sitte i og blir den litt hard er det bare å legge et vatteppe i stolen.


Også den helt fantastiske settehyllen i pleksiglass, hjerte gikk ganske fort når jeg åpnet papiret og så esken. Den er så utrolig fin og det er min flotte forlover og hennens mann som har gitt oss denne.


Bildene rettferdig gjør ikke hvor vakker hyllen er. Anne Black vasene passer helt perfekt i hylla.


Det blir litt dårlig med innlegg for tiden, men det er slik med sommerferie. Nå regner det ute og jeg venter besøk. I dag skal vi ha sydag, blir koselig. 
Skal ta meg en runde rundt til dere i kveld å se hva dere holder på med for tiden. Ha en flott dag alle sammen.



Klem

fredag 8. juli 2011

Ferie og bryllupsgaver






Jeg har ferie, endelig tre uker med fri. Etter første året i jobb er det enormt deilig å ha sommerferie. Nå skal det slappes av og skuldrene skal få lov til å senke seg.
Vi har også vært så heldige å fått noen kjempe fine bryllupsgaver, lampe fra house doctor, ildfastform fra rice, sitteputer, blender, håndmixer og et super fint kaffeservice et loppefunn som en oppmerksom kollega husket at jeg ønsket meg. Det gule speilet over sofaen fikk jeg rappet til meg på et loppemarket, kjempe fornøyd med det.
Her har det begynt å regne, men vi fikk en kjempe flott dag i går også har jeg bestilt sol på mandag og tre uker fram så regner med at det går i boks, hihi.


Ha en flott helg alle sammen.

søndag 3. juli 2011

DIY: pompomer

Da kommer det en forklaring på hvordan man lager pompomer, eller silkeblomster. Jeg har gjort mitt aller beste for at bildene skal forklare mest mulig. Håper dere skjønner noe av det.

Dette trenger du: to lag med silkepapir, tråd og saks


På det første bilde ligger det to lag med silkepair, dette deler jeg på midten, legger dem oppå hverandre igjen og deler silkepapiret en gang til.

 
Det ligger nå åtte ark oppå hverandre, disse begynner jeg da og brette til en vifte


Slik som dette, jeg bretter da den ene deler over for å finne midten på viften.


Så surer jeg tau rundt. Deretter klipper jeg endene på silkepapiret. Her kan man bare prøve seg fram, det er både fint med spisse tupper og runde tupper.


Hold viften slik og begyn å brette et og et ark opp mot midten av viften. Her gjeder det å ha tålmodighet og være forsiktig, arkene revner raskt.


Jeg pleier å ta det første arket opp på hver side både foran og bak. Deretter jobber jeg meg rundt til alle arkene.

Nå begynner det å ligne en blomst. Når alle arkene er delt opp er blomsten ferdig!

Da er det bare å henge den opp eller legge den der det måtte passe. Lykke til!