tirsdag 31. mai 2011

Første avisartikkel


Med skrekk blandet fryd åpnet jeg avisen i dag får å se resultatet av besøket jeg hadde 18. mai. Jeg ble kontaktet på mail om jeg ville være med i bolig avisen i Fædrelandsvennen, og noen dager senere stod det en journalist og fotograf utenfor døren min. 
Er veldig fornøyd med artikkelen og syntes det var en kjekk opplevelse. 
 
Så det var dette jeg var så spent på i går. Hehe, håper jeg ikke skuffet noen nå:)
Tror de legger artikkelen ut på nettsiden til Fvn i morgen, eller hvertfall i nærmeste framtid.








Det har vært en lang dag på jobb, nærmere 11 timer. Da er det godt å slenge seg i sofaen med en god kopp te. Ser enormt fram til en laaanghelg, har nemelig fått noe som ligner på en vårforkjølelse. Men det har jeg ikke tid til så her er det full gass. Og gitt om jeg skal sole med i helgen, de melder jo strålende vær:)
Også blir det spennende å se hvem som trekker det lengste strådet i morgen og vinner blogglotteriet. 


Klem

mandag 30. mai 2011

Spent


Har sommerfugler i magen og er spent på dagen i morgen. Gleder meg til å fortelle dere hva som skjer, må liksom bare se resultatet selv først. Helgen har vi brukt i Lyngdal hos våre kjære venner, deilig å bytte stue  og få litt ny energi. Vi ble servert det aller beste vi vet om, biffteki. Dette er en gresk rett og er små kjøttboller med fetaost inni. Krydder var i butikkene før, men santa maria har sluttet å selge det i Norge. Vet at de selger dette krydderet i Sverige, så hvis noen noen gang er der og hadde hatt bry til å sende meg, vill jeg vært evig takknemmelig.
Da vi kom hjem hadde vi en deilig smootie og et nytt fat fikk pryde stuebordet. Tre svarte søppel sekker med klær, sengetøy og annet vi ikke bruker lengre ble rensket ut av klesskapet i går.  Om det er nå er tomt? Neida, enda mye å ta av, hehe.



På onsdag trekkes blogglotteriet så det er fortsatt mulighet til å være med. 
Ønsker alle en super dag i morgen. 

Klem

torsdag 26. mai 2011

Reprise






Noen bilder fra stuen, det blir litt reprise. Her regner og blåser det, surt rett og slett. Frk Lykkelig VIL ha sommer NÅ, hihi. Har lyst til å komme hjem fra jobb og legge meg ut i sola på terrasen. Det har vært noen hektiske uker i det siste så det skjer ikke så mye nytt i hus. Hr. Lykkelig hadde bursdag i går så tirsdagen gikk bort i kakebaking. På menyen stod gulerotkake, ostekake og kyllingsuppe til middag. Vi feiret dagen sammen med familien. Nå skal det ryddes litt også skal jeg slenge med i sofaen med min nye bok, Saras nøkel anbefaler denne på det sterkeste klarer nesten ikke å legge den fra meg. Å ja, vi har kjøpt et nytt oliventre, elsker å ha oliventrær i hus.

Klem

lørdag 21. mai 2011

Nydeligste retroskatt


"Gledeshyl"... jeg har blitt den stolte eier av de nydeligste retrosengesettene. De er så fine at jeg kommer til å tenke lenge på om saksen noen gang kommer til å klippe i disse. Foreløpig henger det ett "teppe" i stuen og et av sengesettene har fått plass nede på benken på kjøkkenet. Inni dem er det gamle sommerdyner, så de er som deilige vattepper. Det var denne skatten jeg hintet til i det forrige innlegget.





Er super duper klar for sommer nå og teller ned dager til ferien skal begynne. Det blir godt med noen uker ren avslappning her på sørlandet. Rart å tenke på at jeg i fjord på denne tiden holdt på å avslutte tiden som student og pakket i esker for å flytte fra Sandnes til Kristiansand. Året har gått fort, men jeg har kommet godt inne i den nye jobben og vi trives som rekkehus eiere.
Moro at så mange er med på blogglotteriet mitt, velkommen til nye følgere og takk til dere gamle som enda er med meg, det setter jeg enorm pris på.


GOD HELG

onsdag 18. mai 2011

Lilla dilla






Noen lilla detaljer i huset her på heia. Fikk jo så klart ikke til å laste opp ett par av bildene, men men. Lilla dilla har jeg hatt lenge. Før dominerte denne fargen i hus, men nå har den blitt godt kombinert med andre farger. Nib har utfordret oss til å vise hvordan vi bruker lilla i interiøret, så det var en veldig gøy utfordring. Denne dagen har vært enormt spennende gleder meg til å fortelle dere om den. På et av bildene er det en ny skatt, en fantastisk skatt, ser dere den/det?



Klem

søndag 15. mai 2011

Nye og gamle favoritter


I helgen har jeg endelig fått sydd litt. Putene på bildene under er nye og de gamle putene har fått selskap i sofaen. Den med striper har jeg vattert så den er fantastisk myk å ligge på, deilig for lange filmkvelder. I dag har vi vært i tredje dåpen i år. Så er helt stappet av kake og søtt. Plenen har blitt klippet og nye blomster har blitt plantet. Min skjønne Bell har fått seg et nytt teppe i korgen, hun er ikke i form for tiden. Hun er blitt helt tett i nesen etter at hun fikk vaksine av dyrlegen. Så hun snorker som en voksen mann og får pustevansker om natta, må til legen med henne hvis det blir værre.



Syrinene blomstrer som bare det på utsiden og vil nok framover være fast innventar i huset også. Deilig å ta blomster inn fra hagen igjen. To fugler og sopper fikk jeg også sydd og en lang vimpelrekke av retrotapet har blitt hengt opp på kjøkkenet. Fikk ikke tatt bilder av den pga lyset utenfra.



Håper alle har hatt en flott helg
Klem

tirsdag 10. mai 2011

Morgenstund har gull i munn

Et raskt innlegg fra meg på en tirsdagsmorgning. Vakten min ble flyttet så da fikk jeg bedre tid og mulighet til  å vise dere litt fra helgen og nye stoffskatter.


Noen bilder fra søndagsfrokosten vår. Vi har alltid en litt bedre frokost på søndagene og med overnattingsgjester hadde vi ekstra mye godt på bordet. Helgen har vært deilig sammen med gode venner. Mannen er syk her hjemme og formen min kunne også vært bedre, men jeg håper det går raskt over. Er i full gang med bryllupsforberedelser, denne uken skal bordkortene bli ferdig.




Min super snille kollega har gitt med enda en pose med stoffbiter (bilde nr 1). Hun mener at hun ikke har bruk for alt selv og like gjerne kan dele med meg. I tillegg vil hun ikke ha noe igjen. Et lite stoff bytte med blogger Wilhelmine resulterte i stoffet på bilde nr 2. Og under har jeg fått kapret meg noen stoffpakker fra Kaspara. Godt at noen er villig til å dele med oss som enda ikke har hatt den store fangsten av retrostoffer. Så nå håper jeg at jeg snart får tid til å sette meg ned å sy litt. Hunden er ferdig med løpetiden på søndag så da kan alle tepper og håndklær flyttes bort fra sofaen igjen og stuen fornyes med litt mer sommer farger.


Ha en deilig tirsdag alle sammen.