onsdag 30. mars 2011

Min, min, min....






Fiducia vasen fra kahler har endelig blitt min. Med litt bursdagspenger til overs og 20% av på vasen kunne jeg endelig ta meg råd til skjønnheten. Den har allerede fått stått i stuen og på kjøkkenet. Jeg måtte prøve ut hvor den kom best til rette og kjøkkenet vant.
Har også fått sydd meg 3 nye retorputer med de nydelige stoffene jeg fikk av min søte kollega. Det er deilig å innrede med litt mer friske farger. Hele huset går igjennom små forandringer nå og snart kommer påskepynten fram for fullt (må bare huske hvor jeg har satt den først).  Lille Flaks begynner å bli stor og beveger seg mye mer nå. Ikke lett og ta bilde av en som alltid er i bevegelse, men vi er helt betatt av den lille pysen.





søndag 27. mars 2011

Søndag er en skjønn dag








Helgen går utrolig raskt, og vi har fått gjort mye. I dag har vi vært i barnedåp og kost oss med god mat og nydelige kaker. Jeg var oppe klokken halv åtte for å bake foccatiabrød til dåpen noe som var litt i det tyngste laget siden vi hadde stilt klokken en time fram. Baker skal jeg hvertfall aldri bli (SMIL).
Ellers så var lørdag helt fantastisk, jeg satt for første gang ute på terrassen og solte meg, hengte opp klær og vasket vinduene ute. Utrolig deilig selv om det innimellom solen kan noen små fnugg med snø. Stuen har blitt pyntet med orkideer. Og på kjøkkenet har de blå marimekkoboksene byttet plass med de røde. Huset klargjøres til vår, sol og sommer. Trenger virkelig noen fargekick nå. I kveld har jeg tilogmed fått sydd litt, skal vise dere til uken, vil sy litt mer i morgen.


Veldig glad for tilbakemeldingen jeg fikk på det forrige innlegget, gøy at dere liker bloggen sånn som den er. Så da fortsetter jeg bare i samme bane og blir forhåpentlig mer inspirert nå som det blir lysere dager.

God uke til dere alle

tirsdag 22. mars 2011

Vårånden har tatt meg

Uansett hvor sliten jeg måtte være, så strømmer energien på når solen stråler inn. Det er så godt. Så i dag etter jobb ble kjøkkenet vasket ned (utenom vegger og tak). Fikk ikke tatt bilde av det ferdige resultatet for da var solen borte, men det var utrolig deilig.

Ellers har fru Lykkelig fått nye briller i dag. Hehe, de gammle ble ikke brukt og jeg måtte opp litt i styrke. Endelig kan jeg se teksten på tven igjen.
En ny fillefrye og en dymo-maskin ble med meg hjem fra senteret i dag. Så nå skal jeg også ta av med merkelapper overalt. Permen og blokkene skal bidra til orden i huset, noe jeg aldri får nok av.



Heldige meg fikk meg et stykk fantastisk retrosengetøy og en opalglass skål på bruktbutikken på fredag.
Jeg føler at innleggene for tiden er lite inspirerende og at jeg sitter litt fast, derfor vender jeg meg til dere lesere: Hva vill dere sett mer av på bloggen min? Gøy med alt dere har å bidra med.


Klem fra meg

fredag 18. mars 2011

Vinneren av blogglotteriet



102 ble med på lotteriet, 209 lodd til sammen. Jeg ringte min bror og spurte han om å velge et tall mellom 1 og 209. Han valgte da nr 88 og den som tilhører dette loddet er Påtla med bloggen Potlebloggen.
GRATULERER! Håper du blir fornøyd med premien. Send med adressen din på mail ankrfr87@hotmail.com



Super gøy at så mange ville være med. Velkommen til nye følgere og tusen takk til dere gammle.
God helg.


Klem fra meg

onsdag 16. mars 2011

Litt helg i hverdagen


I dag fikk jeg endelig oppskrift på en kjempe god kyllingsuppe. Jeg kunne ikke komme meg raskt nok hjem for å kokkelere litt på kjøkkenet. Familien ble invitert og det var klart for et fest måltid. Deilig å ha litt helg midt i uken.

Oppskrift:

1 rød og en gul paprika
1 purre (middels stor)
2 bokser grovhakkede tomater
2 hvitløksfedd
2 ts karry
1/2 ts cayennepepper eller chillipulver

650 gr kyllingfilet
12 dl kyllingkraft
1,5 dl eplejuice/hvitvin
2 beger creme fraiche
1 dl fløte

Del grønnsakene i passe store biter, fres dem møre i gryte sammen med krydder. Tilsett tomatbokser. La koke i 5 min. Bruk stavmikser for å blande alt sammen. Tilsett kraft, juice og creme fraiche. Kok i 10 min.
Del kyllingen i biter og stek, ha i suppa sammen med fløte. Smak til med salt, pepper og krydder. La koke i 5 min.
Ingen slanke rett altså, men håper det smaker.


Her er bilde av Flaks, navnet han fikk fordi han var den eneste som overlevde av kattungene. Det ble en tøff fødsel for kattemor og hun holdt på i litt over to døgn. Så det ble tårevått og mannen i huset måtte inn å være jordmor. Pys var så tøff, det var heller værre med matmor. Men nå koser både mor og barn seg veldig, Pys er verdens beste mor og passer kjempe godt på Flask. Han holder nå på å åpne øynene og blir bare større for hver dag som går. 


En god kollega på jobb overrasket meg med en gotteripose med nydelig retrostoffer. Noen rester hun ikke trengte lenger, det var så godt å starte dagen slik. Rester er bedre enn ingenting så jeg er super glad for alt jeg kan få.

søndag 13. mars 2011

En perfekt helg





Da var det søndag og vi har hatt en super flott helg. Har hatt besøk av Trine og hennes samboer, sjekk bloggen hennes her. Utrolig godt å få besøk fra Rogalandet, gode venninner vokser ikke på trær. Vi har bare kost oss. På lørdag tok vi kjøreturen til Lyngdal og Farsund og jeg fikk vist Trine mine favoritt butikker. Vi fikk shoppet en hel del og var godt fornøyde da vi vente bilen mot Kristiansand igjen. Jeg fikk blant annet en gul mano kopp og en liten Anne Black vase.
Etter de gikk i dag fant jeg fram symaskinen og fikk brukt litt av de flotte retrostoffene jeg har kapret meg her i blogglandia. Jeg har enda flere prosjekter på gang, så hele dagen kommer til å gå foran symaskinen. Jihuuu, deilige søndag.

Klem fra meg.

onsdag 9. mars 2011

Endelig så skjønte jeg det.


   

Herlighet hvor lenge jeg har knotet med disse bildene, etter en stund så ga jeg opp. Men i dag så ville jeg prøve igjen og jeg fikk det til. Hva jeg fikk til? Å legge bildene etter hverandre, to og to eller tre på rekke og rad. Fikk det til med det gamle opplastningsprogrammet, men ikke dette nye til nå da. Jihuuu ble så glad. Bursdag er gøy og på bildene over er noen av gavene jeg fikk. Jeg kjøpte stoffpakker her inne i blogglandia til meg selv. Gleder meg til å sy glade puter i sommerfarger. Snøen har smeltet ganske godt her nå, flere plasser kan vi se vei og plen. Veldig deilig.

Så vil jeg bare takke alle dere flotte herlige menneskene som er innom og besøker bloggen min. Jeg er så takknemelig for kommentarene og det er veldig gøy med alle dere nye følgere. Husk blogglotteriet mitt.


Klem fra meg.