fredag 25. februar 2011

Perfekt...






...å starte helgen med ranukler og det nye BoligLiv. Jeg ELSKER ranukler, det er min favoritt blomst og jeg ble super glad når den var kommet i butikken igjen. Så nå nyter jeg de vakre blomstrene i både stuen og på kjøkkenet. De hvite putetrekkene i sofaen har blitt vasket og det var deilig å ta på rene pene putetrekk i dag.  Jeg har hatt en litt tung uke, vært enormt trett. Så i dag sovnet jeg på sofaen i åtte tiden og våknet igjen nå halv ti. Så sånn ble min fredagskveld. Denne helgen skal jeg bare slappe av, sove lenge og gjøre akkurat det JEG har lyst til. Jeg er heldig som faktisk kan gjøre det. Nå skal energilageret fylles opp igjen.

GOD HELG, og bli med på blogglotteriet mitt hvis du ikke allerede er det.
Klem fra meg.

tirsdag 22. februar 2011

Blogglotteri





Endelig blir det blogglotteri. 

PREMIEN er speil med retrotapet og putetrekk. Denne gangen blir det bare en vinner.

1 lodd = kommentar på dette innlegget
2 lodd = kommentar og følger
3 lodd = kommentar, følger og link til blogglotteriet på din blogg

Håper mange vil være med. Vinneren trekkes fredag 18. mars. 
Er enormt takknemelig for alle som besøker bloggen og legger igjen kommentar. Det er dere som gjør det gøy å blogge. 


Stor klem fra meg.

lørdag 19. februar 2011

Prosjekt 1 er ferdig


Skoskap fra ikea har fått en makeover med retrotapet fra Retrovilla. Jeg er super fornøyd med resultatet. Skuffene skal inneholde alt fra sko til huer, skjerf og våtter. Entren vår er smal og det er ikke plass til store skap eller skjenker, så en rekke med skoskap passet perfekt. 


Først forsøkte jeg å ha en korketavle trekt med stoff og et speil over skoskapene. Jeg var så innstilt på at dette skulle bli greit at skuffelsen ble stor da jeg ikke ble fornøyd.


Så i dag var det rundt å finne alle rammer vi hadde. Mannen ble sent på loftet og jeg begynte å lage collager på gulvet av det han fant. Korketavlen og speilet måtte derfor vike for en vegg med rammer og bilder.  

  
Huset ble vasket i går og vi hadde koselig besøk av min bestevenninne, hennes mann og deres nydelige baby. Utrolig koselig var det. I kveld skal jeg ut på livet mens mannen skal ha spillekveld med noen kamerater.




Også helt til slutt, gaven fra blogglotteriet til "Ein gul knapp", heldige meg som vant.
Ha en flott lørdag alle sammen.

lørdag 12. februar 2011

Hekta


Rosa tulipaner på bordet, ett stykk ryddet hus, retrotapet og retrostoff i posten, nydelig vær, trolljegeren på film, god mat og drikke. En perfekt lørdag rett og slett.


Har to gøye prosjekter på gang, så da skal retrotapeten fra retrovilla bli brukt. Gleder meg så til å vise dere når disse prosjektene er ferdige. Et prosjekt i gangen og et på gjestesoverommet.


Enda en stoffpakke fra Kaspara har blitt min. Har blitt helt hekta på retrostoffer nå, prøvde å glemme det litt i en periode for det var så vanskelig å få tak i. Heldigvis så finnes det sånne søte mennesker som Kaspara som deler litt med oss som ikke har hatt lykken på loppemarkedene. Også var jeg så heldig å vant i blogglotteriet hos "ein gul knapp". Gleder meg til å åpne den overraskelses pakken.




Ønsker dere alle en fantastisk lørdagskveld. Det skal hvertfall vi ha.

Klem fra meg

tirsdag 8. februar 2011

Retropute nr 2




Fikk tid til å sy en pute på søndagen også, denne ble i glade sommerfarger gul og rosa. Solen skinner inn vinduene her i dag. Det er så fantastisk deilig. Vi har snekker her fra boretslaget, han setter inn ny ytterdør. Kan ikke si at jeg liker det så veldig godt å ha helt fremmede i hus. Tar seg så enormt til rette, bruker doen, går inn med sko, setter opp døren slik at all varmen forsvinner ut. Ikke misforstå meg jeg er takknemelig for at vi får ny dør, men synes han kunne tatt litt mer hensyn når han er i andre folks hus. Håper han snart er ferdig, det er tredje dagen han er her for å sette inn en dør. Ikke meningen å klage men måtte bare få ventilert litt, hehe.

Pys er på tjokken, så nå gleder vi oss til å få kattunger i hus. Hun er så fin!

Ha en fin dag alle sammen.

lørdag 5. februar 2011

Retrolykke




To stoffpakker fra Kasparas lille nettbutikk har ankommet huset. Endelig kom syånden over meg igjen. Bitene med stoff ble sortert og lappene klippet opp. En gammel kjole fra bestemoren til mannen i huset fikk også en omgang med saksen og er nå et av hjørnene av puten. En stykk retrolappepute er ferdig. Nå skal jeg se litt på alle de fine gule og rosa lappene, kanskje jeg rekker enda en pute for jeg setter meg ned for å se Gullfisken på Tv2 i kveld.

Klem fra meg

onsdag 2. februar 2011

Skoleplansjer






Jihuuu, endelig har jeg blitt eieren av to skoleplansjer. I Kristiansand har det åpnet en gjenbruksbutikk som heter "Om igjen". En kollega av meg hadde tipset meg om butikken og på lørdag ville vi innom å kikke. Jeg ble helt paff da det stod to bunker med skoleplansjer til salgs. To ble med meg hjem, en med blomster og en med dyr. Synes den med dyr er mega kul. Jeg er så GLAD!


Nå skal det slappes av, nytes en kopp te og noen nye magasiner. Også hadde jeg tenkt å bake litt.
Ha en deilig onsdag alle sammen.


Klem fra meg