søndag 12. desember 2010

Tradisjonell julepynt?

Nei, det blir lite tradisjonel julepynt hos oss, eller noe er det så klart. Men i år er stuen fargerik, i fjord var den nesten helt hvit og jeg har vokst opp med rød jul. Mamma blir litt fortvilet over min mangel på rød jul og har bedt om litt rødt i år siden hun skal feire hos oss. Faktisk så kjenner jeg et lite behov for rødt selv i år, men i kombinasjon med blått, lilla, rosa, turisk osv. 
I helgen har jeg funnet fram saks og lim, jeg har blitt super inspirert av Kasparas regnbue og hennes flotte julestjerner så jeg har prøvd meg på noen selv. Også var det noen nydelige bordblomster i Bloigliv denne måneden, som jeg også har laget.









I adventsgave av mannen denne søndagen fikk jeg en ny mummikopp og favoritt teen min. Hvis dere ikke har prøvd den røde pukka teen så kan den anbefales på det varmeste av meg. Nå skal vi rundt å handle litt julegaver. Uken har godt fort, så det er faktisk litt godt at de har søndagsåpent. 
Ha en flott søndag.

7 kommentarer:

Lotten sa...

Vilka härliga pappaersstjärnor du har gjort! Underbara pappaer och tapeter du har med...

Millemilla sa...

Så nydelig julepynt da. ble inspirert nå ja.

Rosa sa...

LOVE IT!!!
Jeg har også sett Kasparas stjerner, og venter nå kun på nydelig papir i posten fra det store utland. Kan knapt vente med å få satt i gang! :-)

Jeg kjøpte ny te i går, men fant tilfeldigvis en butikk som selger Pukka te her i byen, juhu! Så nå skal jeg prøve den røde også etterhvert!

Kos deg med shoppingen og fortsatt god søndag:-)

Klem, Rosa

designhund sa...

Så fine julekurver! Jeg elsker den mint og lilla*sukk*

Linda sa...

Kjempefin julepynt du har laget!
Så koslig adventsgave, flink mannen din ;O)
Ønsker meg Mummikopper til jul!

Ha en fin kveld!

Deer Darling sa...

Så fine de ble! Tror ikke jeg har sagt det før, men jeg elsker stuen din! Så nydelige farger!
Ha en fin kveld:)
-Deer Darling

grytti sa...

Råfine stjerner og hjerter! Sånne fikk jeg også lyst til å lage :-) Det får bli til neste jul kanskje, for det gjenstår fortsatt masse på årets to do liste..

Håper du har rett angående den røde pukka-teen, for nå har jeg kjøpt den i julegave til ei venninne uten å ha smakt den selv :-D