mandag 12. juli 2010

Stuen


På lørdag var vi en kjapp tur bort til ikea i Sandnes. Vi hadde en lang handleliste både for oss og litt til min bror. Planen var å få kjøpt en del ting til stuen.
Etter at vi flyttet inn har vi savnet noe i stuen som vi ikke har kunnet sette fingeren på. Jeg prøvde å pynte og forandre, men noe var bare feil. Feilen var egentlig det at vi fremdeles hadde noen av løsningene fra leiligheten i Sandnes og diss passet ikke lenger inn i denne stuen. Vi hadde tvbord/bokhylle og dette ville vi forandre på. Så nye bokhyller med glassdører ble kjøpt, en ny tvbenk også  var planen å få oss et kuskinn til gulvet men dette hadde de så klart ikke inne. Resultatet ble som dere ser på bildene, vi er mega fornøyde og stortrives med forandringene.



Det ble flere kjøp på ikea, så det kommer flere bilder etterhvert. Pluss at jeg i dag har fått sydd meg en ny pute "GLEDE". Symaskinen har fått en skikkelig omgang med  olje og sviver som ei klokke igjen. 

Bilde over har mamma sydd for mange år siden og jeg fikk røsket det med meg når jeg var å hentet noen ting hos henne. Bedre at det står hos meg enn på gulvet i kjelleren hos mamma.

5 kommentarer:

Nina sa...

Så fint dere har det!

Bokhyllene med glassdører var kjempefine, hva heter de?

Anonym sa...

Så fint dere har fått det! Er det ikke deilig når ting kommer på plass?

God sommer:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Minmill sa...

Hei på deg. Det er veldig moro å følge med her inne for tiden. Det skjer jo så mye. Du styrer og steller og holder på med å komme deg på plass, og jeg er veldig glad for at du blogger om det. Jeg synes dere har fått det fint jeg. Jeg har jo vært innom her innimellom. Jeg synes de to lampene dine over spisebordet ble helt perfekt.

Jeg er i malemodus for tiden. Det er kjøkkengulv, speil, kommode og lite skap som får en omgang nå. Jeg kjenner jeg klør etter å bli ferdig. Til lørdag reiser vi på ferie, så da bør det meste være klart.

Godt å høre at dere koser dere på sørlandet. Det er jo en fin årstid nå, og vi har jo vært rimelig heldig med været fram til nå. Kos deg videre i huset og fortsatt god sommer. Klem

Sukkertøy for øyet sa...

Hei lille venn :)

Tuuusen takk for skjønne ord inne hos meg,blir hoppende glad skal du vite :)

Spørsmålet ditt vet jeg ikke om jeg kan hjelpe deg med.. Kan være at jeg har en ulik mal fra deg?
Men uansett så er bildene str. "195" når jeg minsker de inne på siden der jeh lager ny blogg. Da er det akkurat plass til 3 bilder ved siden av hverandre :)

Camilla med bloggen vamillas vidundelige verden(tror jeg) er en snill jente som gjerne hjelper til dersom man har spørsmål ang. utformingen osv på bloggen din:)

Klem på deg