søndag 20. desember 2009

Snøhvitt, vakkert og juletre


I dag kom vi hjem fra en helg på sørlandet og ett snøhvittlandskap. Måtte bare dele disse bildene med dere, snøen lå tungt over trærne og mange av dem hang over veien. Akkurat som det som danner en port ovenfor. Det var så vakkert, men det ble en ganske slitsom kjøretur hjem. Men nå sitter vi trygt i godstolen, jeg har baket pepperkaker og skal nyte noen rolige dager for julaften. Tenk det er bare fire dager igjen. Ser så fram til pinnekjøtt og riskrem, hihi. Også det beste av alt, det ser ut som på værmeldingene at snøen får lov til å ligge. Tenk hvis vi får hvit jul.

Juletreet har også kommet inn i stuen, har altfor mye fin juletrepynt så det er litt overfylt, hihi. Men som de sier "more is more", eller er det "less i more", jaja det er jo bare jul en gang i året.




Måtte bare vise pepperkakene mine også mine to søte små som ligger og har en kosestund i godstolen:-)

torsdag 10. desember 2009

Førjulsgave

Denne måtte jeg bare vise dere. Heldige meg som fikk gave på skolen i dag, vi var flere jenter som fikk, og da vi åpnet var det individuelle esker til alle (med sjokolade oppi). Jeg forelsket meg helt i min, er jo så glad i lilla. Tusen takk Trine, du gjorde en grå dag mye mye mer lysere.
Det så gøy med slike gaver, ofte så betyr de mer enn store dyre pakker. De blir så personlige og intime. Denne skal ligge fremme hele julen og litt til, også er det jo bare å fylle på med mer sjokolade etterhvert som den blir tom.


onsdag 9. desember 2009

Julebord


Blir mye jul jeg blogger om, men det er jo tiden for det også. Julepynting og blogging har blitt gevinsten min etter lange dager med lesing til eksamen. Så det er en god motivasjonsfaktor det. I dag ble det tid til litt pynting av kjøkkenbordet. Ville helst hatt en hvit duk som hadde dekket hele bordet, også tørket mose som kunne ligge litt rundt bambi familien min. Men det var dette jeg hadde til rådighet i dag og det ble jo koselig når lysslyngen og lysene ble tent.
Ha en fortsatt fin uke, endelig snart helg:-)

tirsdag 8. desember 2009

Jule(gris)verksted.


I kveld tok jeg med tid til å ha et lite juleverksted, eller grisverksted, hihi. Inspirasjonen fikk jeg fra bolig pluss nr 12, der de hadde laget de søteste englegrisene. Dette måtte jeg bare prøve, så med hjelp av en grise kakeform, som brukes bl.a. til pepperkaker så fikk jeg formen på englegrisen. Vingene tegnet jeg selv, også var produksjoen i gang:-)
Klippet også ut noen "til og fra" lapper i griseform, blir morsomme på pakkene de.



søndag 6. desember 2009

Mer julepynt

Mye snask, hihi:-)

Etter hvert som eskene åpnes kommer det fram mer og mer julepynt. Pynt jeg har kjøpt på salg etter jul i fjord, som jeg har glemt at jeg har kjøpt. Føler at jeg er på shopping uten å bruke penger etterhvert som jeg åpner eskene. Det er helt FANTASTISK gøy og billig, hehe.
Ellers så har jeg ikke hatt tid til å blogge så mye i det siste, eksamenslesingen tar hele min tid. Men har heldigvis bare en eksamen igjen nå, så den 15. desember tar jeg juleferie. Jihuuu det skal bli utrolig deilig. Kan ikke vente.
Vi har også vurdert å kikke etter juletre allerede i morgen. Det er kankje litt tidlig, men vi har så lyst til bare å få det i hus og nyte det nå i førjulstiden. Hvis det blir noe av tre i morgen så skal jeg legge inn bilde så raskt som mulig..


Har litt dilla på fugler, dette er en av mine søte små. Pynter oliventreene med fugler, kuler og hjerter nå i julen.


Måtte også vise resultatet av julekransen min. Bilde er ikke så bra, men har lagt lilla kuler, moseballer, kongler og to fulger i midten av kransen. Er fornøyd med resultatet og synes at fuglene ble prikken over i'en.