tirsdag 20. oktober 2009

Dagens fangst

Vi skulle egentlig bare ut å handle nytt sengetøy, men jeg måtte bare svinge innom en av mine favoritt butikker i Sandnes. Der hadde de begynt å fått inn litt julevarer og mye annet snack. Jeg vet at det er litt tidlig å begynne å handle julepynt, men jeg måtte bare. Så det ble mammadådyret og en hvit julekule. Som dere har sett fra mange av mine bilder, har jeg to små dådyr allerde i stuen. Så nå var det på tide og utvide familien, det neste blir å handle pappaen for å få en hel familie:-)
Jeg fikk også handlet en ny eske og de søte bokstavene KOS. Jeg er kjempe fornøyd med fangsten, det er ikke mye som skal til for å få litt forandring i stuen.





Har ikke verdens beste kamera, så bildene bli så som så. Det varme lyset fra lysene blir ikke vist skikkelig, men det ble veldig koselig og frisket godt opp med litt mer farge:-)


Ha en fortsatt koselig tirsdagskveld.

1 kommentar:

Signhild Stave Samuelsen sa...

Hehe, du er sikker på at morfar din ville vore fornøyd med at du tar dådyrane med deg heim? Eller kanskje det går greitt når du har funne eit søtt dådyr som IKKJE spiser opp alle plantene?! :)